Een afspraak maken – Huisartsen Weemelanden – Vriezenveen
Koningsweg 36 7672 GD Vriezenveen Tel:0546-559585 Spoed 0546-568880

Een afspraak maken

De praktijk is elke werkdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur.

Tussen 10.15 en 10.45 uur en tussen 15 en 16 uur zijn we telefonisch alleen bereikbaar voor spoed. De assistentes zijn dan bezig met overleg, afhandelen van de vragen en terugbellen.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar ons algemene nummer 0546-559585

Meer tijd

In principe duurt een afspraak bij de huisarts 15 minuten. Heeft u meerdere vragen of klachten? Geef het dan aan bij het maken van de afspraak. Dan kunnen we extra tijd voor u inplannen.

Telefonisch spreekuur

Telefonisch overleg met uw huisarts kunt u voor 10.00 uur aanvragen, wij proberen u dan dezelfde dag terug te bellen.

Huisbezoek

Mocht u niet in staat zijn naar de praktijk te komen dan kunt u een huisbezoek aanvragen. Indien mogelijk voor 10.00 uur.
Wij ontvangen u echter bij voorkeur in de praktijk omdat daar alle medische faciliteiten voor onderzoek en/of behandeling aanwezig zijn.

Korte klachten spreekuur

Dagelijks is er van 08.00 tot 09.00 & 16.00 en 17.00 uur een korte klachten spreekuur. Hiervoor kunt u telefonisch een afspraak maken via de assistente. Dit spreekuur is bedoeld voor 1 korte vraag of klacht, die in ongeveer 5 minuten besproken en bekeken kan worden.

Wij verzoeken u hiermee rekening te houden, als blijkt dat uw vraag of klacht meer tijd nodig heeft, wordt u gevraagd een nieuwe afspraak voor het reguliere spreekuur te maken.

U wordt op volgorde van afspraak binnen geroepen door de huisarts, dit hoeft niet persé uw eigen huisarts  te zijn, ook al is uw huisarts wel aanwezig.

De huisarts die het spreekuur houdt op het korte klachtenspreekuur kan in het digitale patiëntendossier van uw eigen huisarts de informatie inzien die zij / hij nodig heeft om u een goed advies te kunnen geven. Ook wordt het consult in uw eigen dossier genoteerd zodat uw eigen huisarts altijd op de hoogte is.

Waarneming

Tijdens vrije dagen en vakanties neemt huisartsen Weemelanden voor elkaar waar.
Bij afwezigheid van uw huisarts na een nachtdienst en bij langdurige afwezigheid door ziekte wordt er waargenomen door de huisartsen uit de waarneemgroep. Informatie over de waarneming krijgt u via ons algemene telefoonnummer 0546-559585