Klachtenregeling – Huisartsen Weemelanden – Vriezenveen
Koningsweg 36 7672 GD Vriezenveen Tel:0546-559585 Spoed 0546-568880

Klachtenregeling

De medewerkers van Huisartsen Weemelanden streven ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het voorkomen dat de geleverde zorg niet aan uw verwachtingen voldoet. Wij horen graag van u als u niet tevreden bent. Alleen op die manier kunnen we de zorgverlening verbeteren.

U hebt een klacht over de Huisartsen Weemelanden. Wat kunt u doen?

We willen u vragen uw klacht aan ons te melden. Het liefst via een gesprek maar u kunt uw klacht ook schriftelijk indienen. Hiervoor kunt u het klachtenformulier op de pagina ‘klacht melden’ gebruiken.

Wat gebeurt er met uw klacht?

Als u een klacht bij ons indient dan wordt deze onderzocht door een van onze twee klachtenfunctionarissen. Het kan zijn dat u gebeld wordt door de klachtenfunctionaris met de vraag uw klacht nader toe te lichten. Zo gauw er een antwoord is op uw klacht wordt u schriftelijk op de hoogte gesteld. Het streven is dit zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 6 weken, te doen.

 

Heeft u bezwaar tegen het indienen van een klacht bij Huisartsen Weemelanden of bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht door Huisartsen Weemelanden dan kunt u een klacht indienen bij “DOKh”.

U kunt  een klachtenbrief schrijven en deze sturen naar:

Stichting DOKh

Afdeling Klachten en Geschillen

Robijnstraat 6

1812 RB ALKMAAR

Tel: 072-520 83 25 (dagelijks van 9.00-15.00 uur)

E-mail: klachtenengeschillen@dokh.nl

Website: www.dokh.nl