inzage in uw dossier – Huisartsen Weemelanden – Vriezenveen
Koningsweg 36 7672 GD Vriezenveen Tel:0546-559585 Spoed 0546-568880

inzage in uw dossier

Steeds meer mensen hebben behoefte aan inzicht in de eigen medische gegevens. Vanaf 1 juli 2020 is het wettelijk verplicht om patiënten elektronische inzage in hun eigen gegevens te bieden. U kunt hiervoor een afspraak maken in de praktijk maar het kan ook online.

Voor meer informatie kunt u onderstaand filmpje bekijken.

https://open-eerstelijn.nl/wp-content/uploads/2020/03/open-animatie-ondertiteling.mp4

Uw medische gegevens thuis bekijken. Hoe doet u dat?

Wanneer u als vaste patiënt staat ingeschreven bij onze praktijk kunt u zich bij de assistentes aanmelden voor E-services. Naast de mogelijkheid uw dossier online in te zien kunt u dan ook veilig mailen met de praktijk en online afspraken maken.

U dient hiervoor eenmalig in de praktijk een toestemmingsformulier tekenen. We noteren uw toestemming en uw emailadres in uw dossier. U krijgt meteen een SUPERPIN mee waarmee u zich kunt registeren voor E-services. Deze registratie is strikt persoonlijk. Mochten meerdere gezinsleden gebruik willen maken van e-services, dan moet elk gezinslid een toestemmingsverklaring tekenen en SUPERPIN aanvragen. U kunt wel gebruik maken van hetzelfde emailadres.

U kunt na registratie uw medische gegevens online lezen op uw eigen telefoon of computer.

Klik HIER om inzage te krijgen in uw dossier

 

Helaas hebben we gemerkt dat de inzage van uw medisch dossier niet altijd goed gaat. Het dossier lijkt niet volledig. Dit is een fout in het systeem van CGM, ze werken aan een oplossing.

Onze excuses voor het ongemak.